Tervetuloa pikon kirppikselle!

KAIKKI MYYNTIPAIKAT

15€/viikko tai 50€/4 viikkoa

Pikon Kirppis on itsepalvelukirpputori Kangasalla

Avoinna: Ma 10-19, Ti-Pe 10-17, La 10-15

Kuinka usein ja miten voin selvittää kertyneen myyntisaldon?

Voit saada saldontiedon kassalta aina kirpputorin aukioloaikana. Sadon saat nopeimmin paikanpäältä, tai soittamalla meille. Vastaamme myös tekstiviestikyselyihin mahdollisuuksien mukaan.

Kuinka usein voin nostaa tilityksiä? Voinko saada tilityksen suoraan pankkitililleni?

Tilityksiä voi nostaa aina kirpputorin aukioloaikana. Isommat tilitykset voimme pyynnöstä maksaa asiakkaan pankkitilille. Paikkamaksu tulee olla kuitenkin aina suoritettuna ennen tilityksiä.

Voinko varata myyntipaikan netin kautta?

Voit varata oman myyntipaikan sekä nettisivujemme, että Facebook- viestin kautta. Muistathan mainita minkälaisen myyntipaikan haluat ja mikä olisi sinulle paras ajankohta aloittaa myynti. Pitkinä juhlapyhinä pyrimme vastaamaan nettivarauksiin myös poikkeusaukiolojen ulkopuolella.

Löytyykö kirpputorilta henkareita?

Kyllä löytyy. Perushenkareiden lisäksi meiltä löytyy reilusti kumisia neulehenkareita, sekä lasten henkareita.

Voinko laittaa myyntipaikalleni myös omia myynti-ilmoituksia?

Kyllä voit. Kaikenlainen kiinnittäminen tulee tapahtua kuitenkin niin, ettei myyntipaikoille jää kiinnitysjälkiä.

Onko vitriinituotteille myyntirajoituksia?

Vitriiniin voit tuoda kohtuullisen määrän tuotteita kerralla myyntiin. Jos vitriinitila ruuhkautuu, niin siinä tapauksessa joudumme rajoittamaan tuotteiden kappalemäärää. Uusimmalle vitriinituotteelle pyritään järjestämään aina paras myyntipaikka.

Kuinka pitkän myyntiajan voin varata kerralla?

Meillä ei ole rajoituksia myyntijakson pituuksiin. Pitkäaikaismyynti onnistuu huolehtimalla oman myyntipaikan vuokranmaksu hyvissä ajoin.

Voiko useampi myyjä myydä samalla myyntipaikalla?

Kyllä voi. Keräämme kaikki helposti irrotettavissa olevat hintalaput. Myynti voidaan jakaa kerättyjen hintalappujen mukaan myyjille. Hintalapuissa kannattaa käyttää ennakkoon värikoodeja lajittelun helpottamiseksi. Saldokyselyt ja tilitykset suoritamme ainoastaan niille henkilöille, joiden yhteystiedot löytyvät vuokrasopimuksesta.

Voinko myydä kirpputorilla isompia määriä uusia tuotteita?

Kirpputoripaikoilla myydään pääsääntöisesti käytettyä tavaraa. Pienimuotoinen käsityötuotteiden myynti on meillä sallittua omalla myyntipaikalla. Jos sinulla on esimerkiksi konkurssipesän jäämistöä, uusien tuotteiden myynti on mahdollista uusien tuotteiden myyntialueella erillisen sopimuksen mukaan. Yritysmyynti maksetaan aina myyjän tilille epäselvyyksien välttämiseksi.

Ostaako kirpputori kuolinpesiä, tai esimerkiksi isompia muuttoylijäämiä?

Pääsääntöisesti kirpputori toimii ainoastaan myyntipaikkojen vuokraajana. Isompien erien ostosta ja myynnistä kannattaa olla yhteydessä suoraan kirpputorille. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme tarjoamaan myös nouto- ja hinnoittelupalvelua.

Kaikki myyntipaikat 15€/viikko
tai 50€ /4 viikkoa!

Varaa paikkasi tästä.

Täytä lomake ja soitamme sinulle paikan vapauduttua.

5 + 8 =

Nämäkin meillä myynnissä!